2011. augusztus 19., péntek

Létrejött az üzlet

Korábban írtam, hogy sosem láttam, hogy az utcalányok beszálltak volna bárkinek az autójába.
Ma viszont szemtanúja lehettem annak, hogyan jön létre az üzlet, reggel hét óra ötven perckor.

A csajszit, aki az utca elején vonaglott a fickó előtt, már ismerem látásból. Ő a flörtölős típusú ribi. Mutogatja mindenét, integet az autósoknak, teszi-veszi magát, hogy felhívja a figyelmet. Elég vicces látvány egyébként :D
Cseppet sem zavarja, hogy itt-ott kilóg a popinaciból egy kis zsírpárna, büszkén mutogatja mindenét.

Szóval ma ott állt a kisbolt mellett egy fickóval, és filmbe illő volt, ahogy húzta a pasi agyát. A fickó 55 év körüli őszülő, hosszú hajú, vagányan öltözködő. Egész jólszituáltnak nézett ki egyébként. A csaj hol a nyakába csimpaszkodott, mint egy szerelmetes tinédzser, hol a csipőjét mozgatta a pasi alhasa alá. Nevetgéltek együtt, mint az ezer éves ismerősök, barátok, szeretők. Utóbbi végülis majdnem igaz, egy órácskára legalábbis.

A kis előjátékban tehát nem zavarta őket, hogy fényes nappal (vagyis fényes reggel) van. A kis akciót döbbenten figyelte két, a gyerekét babakocsiban toló roma anyuka a másik oldalon. Ha még ők is ennyire felháborodtak, akkor én mit szóljak? :))

A nevetgélés közben megegyezhetett a kis párocska, mert elindultak az utcán. A csajszi tapadt a fickóra, simogatta, belekarolt, duruzsolt a fülébe. Majd a fickó beültette a csinos kis autójába, fehér új Fiat.

De miért is vagyok meglepődve, amikor a barátnőm mesélte, hogy a nyílt utcán szexelt egy fickó a ribivel? Pedig az normálisabb környék volt, a Deák térnél, igaz, éjszaka történt. Nem zavarta őket, hogy elmennek mellettük a lányok az utcán. A pasi folytatta a tevékenységét, a csaj meg unott arccal hagyta. Jó pénzért bármit.

Mondom bármit, mert ez a ribi kis romacsaj olyan színészkedést ad elő nap mint nap a szerelmi szolgáltatásai árulása közben, hogy leesik az állam. Mintha szívvel-lélekkel csinálná, mintha erre született volna, és a vérében lenne. Talán félúton az igazság...

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése